Cary Fashion

25%REDUCERE In stoc

Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta

Brands:
SKU: halat-scurt-br

Prețul inițial a fost: 120,00lei.Prețul curent este: 90,00lei.

Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta alb sau colorat, 3 buzunare si nasturi pentru inchidere.

Din motive tipografice, culorile prezentate pot fi diferite de culorile originale ale produselor. Pentru o afisare exacta a culorilor, va rugam sa solicitati hartile noastre de culori originale.

Descriere

Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta model Casian cu Nasturi

Halat medical barbati cu maneca scurta, un articol vestimentar profesional si functional, conceput pentru a fi purtat in mediul medical de catre personalul masculin, cum ar fi medici, asistenti medicali sau tehnicieni de laborator.
Jacheta este confectionat dintr-un material de calitate, rezistent si confortabil, care permite pielii sa respire. Acesta are o croiala eleganta si practica datorita pensei de pe spate si a slitului de la nivelul inferior.

Gulerul elegant cu rever, adauga un aspect professional si sofisticat.
Halatul are trei buzunare plasate strategic pentru a fi usor accesibile si incapatoare: 1 in partea superioara, respectiv 2 in partea inferioara. Buzunarele pot fi folosite pentru a pastra instrumente medicale, telefonul mobil, ecusonul, sau alte obiecte necesare in timpul activitatilor profesionale. Inchidere simpla, cu nasturi de culoare alba.

Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta Compozitie: 65%polyester, 35%bumbac

Materialele utilizate in producerea costumelor medicale sunt certificate OEKO-TEX. Acestea isi pastreaza culoare si nu se scamoseaza nici dupa mai multe spalari. Materialele utilizate de catre atelierul nostru in productia uniformelor sunt concepute pentru industria medicala si farmaceutica, usor de intretinut si de purtat.
Halatul medical barbati cu maneca scurta este croit dupa tiparele proprii, cusut cu ata de inalta rezistenta si impachetat atent de catre echipa noastra. Atelierul de productie Cary Fashion are peste 20 de ani de experienta in domeniul confectionarii uniformelor medicale, halatelor medicale si a costumelor medicale.

Informații suplimentare

CULOARE

Alb, Albastru Deschis, Albastru Royal, Albastru Turcoaz, Bej, Bleu Ciel, Bleu Marine, Bordo, Ciclam Inchis, Galben, Gri, Gri Inchis, Indigo, Lila, Mov, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Roz Fucsia, Roz Prafuit, Roz Somon, Turcoaz, Verde, Verde Brad, Verde Chirurgical, Verde Deschis, Verde Inchis, Verde Menta

MARIME

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta”
Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta
Vizionezi: Halat Medical Barbati cu Maneca Scurta Prețul inițial a fost: 120,00lei.Prețul curent este: 90,00lei.
Selectează opțiunile
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stoc
  • Availability
  • Adauga in cos
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compara
Cos de cumpărături close